Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

5.-7.10. Leirin infokirje

Tervetuloa seurakuntamme Ekat Stepit Ohjaajaksi 1.2 -leirille!

Kiva kun olet ilmoittautunut mukaan! Leirille on lähdössä 60 nuorta! Jonossa kyttäämässä peruutuspaikkaa on vielä muutamia. Mikäli et pääsekään lähtemään leirille, leiripaikka on syytä perua pikimmiten! Uuden leirikäytäntömme mukaan huoltajan tulee tehdä leiripaikan peruminen! Pyydä siis huoltajaasi olemaan yhteydessä leiristä vastaavaan työntekijään puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Leirillä nautimme yhdessäolosta, iloitsemme iltaohjelmista, hiljennymme Taivaan Isän Sanan äärellä, syömme hyvin, saunomme ja otamme ensi askeleita hyväksi ohjaajaksi kasvamisessa niin kerhonohjaajina kuin tulevien rippikoulujen isosinakin. Leirit ovat ihan huippuja, tule siis innolla ja ilolla mukaan!

 

Lähtö ja paluu

Aloitamme leirin perjantaina 5.10. osallistumalla Suvelan kappelilla klo 18 alkavaan HalleLuja-messuun. Leiritavarat viedään ennen messun alkua klo 17:45 nuorten tilaan. Messun jälkeen nautimme kirkkokahvien sijaan messupizzoista, ja lähdemme tilausajobussilla kohti Kirkkonummella sijaitsevaa Hvittorpin leirikeskusta.

 

Palaamme leiriltä sunnuntaina 7.10. Bussi Hvittorpista lähtee klo 13. Bussilla pääset kahteen paikkaan:

  • Espoon keskus (Asemakuja 2) ~klo 13:25
  • Auroran kappeli (Heiniemenpolku 1) ~klo 13:40

 

Mukaan leirille on syytä ottaa
  • liinavaatteet (aluslakana, pussilakana, tyynyliina, pyyhe. EI MAKUUPUSSIA)
  • Raamattu ja muistiinpanovälineet
  • vaatteita ulkoiluun ja sisäilyyn
  • hygienia tarvikkeet
  • saunomiskamppeet (uimamahdollisuus)
  • halutessasi sisäkengät / villasukat

 

Leirimaksu

Viikonloppuleiri maksaa 20 euroa. Leirimaksu laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä tietoihin merkityltä huoltajalta/erilliseltä maksajalta leirin jälkeen. Leireistämme on mahdollista anoa maksuvapautusta. Tarpeen vaatiessa voitte olla yhteydessä Pentti Airaksiseen (0405311013).

 

Muistathan

Leireillämme noudatetaan tupakkalakia ja kaikki päihteet sekä energiajuomat ovat kiellettyjen asioiden listalla.

 

Kysy lisää

Mikäli sinulla on leiriin liittyen kysyttävää, ota puhelin käteesi ja soita:

Samuel Laaksonen
040 591 8188

Tilaa uutiskirje

Kirjoita emailosoitteesi alla olevaan boxiin ja saat meiltä 6 kertaa vuodessa sähköisen uutiskirjeen lapsille & perheille suunnatusta toiminnasta.