Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Big Camp

 


Big Camp 2017 – RIPARIKESÄN HUIPENNUS

 

Tämän vuoden Big Camp -tapahtuma on varsin päräyttävä kokonaisuus. Tule moikkamaan uusia ja vanhoja riparikavereita ja fiilistelemään loppukesän siisteintä tapahtumaa 26.8.2017!

Juontajina tapahtumassa toimivat Jenna Oksanen ja Emma Minkkinen. Esiintymispuolesta vastaavat gospel-bändi The Hillman Hunter sekä kaikesta mahdollisesta mediasta tuttu muusikko ja puhuja James Nikander, tunnettu paremmin artistinimellä Musta Barbaari


Isoskoulutuksen startti ja erittäin cool superjatkis

Big Camp on Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyön riparikesän huipennus, jonne osallistujat kuljetetaan tilausbusseilla eri puolilta seurakuntaamme. Tapahtuma kestää iltapäivästä myöhäiseen iltaan ja on täyttä toimintaa ja huippua ohjelmaa alusta loppuun saakka. Tapahtuma järjestetään Velskolassa lauantaina 26.8.2017.

Big Camp-tapahtuma on myös isoskoulutuksen starttitapahtuma. Päivän aikana ilmoittaudutaan seurakuntamme isoskoulutukseen, mikä jatkuu kaupungissa ilmoittautumisen yhteydessä valitussa isoskoulutusryhmässä syyskuun alusta lähtien.

Camp-tapahtuman parasta antia on aina osallistujien innostuksen myötä syntyvä mahtava Camp-fiilis. Täysi tuvallinen nuoria ei yksinkertaisesti voi olla väärässä. Camp on kesän hienoin juttu, jota kannattaa odottaa koko pitkä vuosi.


Tapahtuma-aikataulu

Big Camp järjestetään Velskolassa ja ilmoittautuneet saavat paikan päälle bussikuljetuksen. Ilmoittautumisen yhteydessä sinun tulee valita, miltä pysäkiltä nouset tapahtumabussin kyytiin. Voit tulla myös omalla kyydillä. Tapahtumabussit lähtevät Kauklahden kappelilta ja Viherlaakson kappelilta klo 13:20. Tapahtuma Velskolassa käynnistyy n. klo 14:15, heti kun bussit saapuvat.

Tapahtuma koostuu kolmesta Tallista, joissa on runsaasti monipuolista ohjelmaa. Lisäksi leikitään, touhutaan kanavissa ja totta kai syödään. On myös vapaa-aikaa, jolloin voit moikkailla vaikkapa riparituttujasi. Tapahtuma päättyy illalla kun bussit starttaavat Velskolasta klo 22:00 kohti Espoota. Bussit ajavat palatessaan samaa reittiä kuin tullessa.

Ilmoittautuneet saavat lähempänä tapahtumaa sähköpostiinsa tapahtumakirjeen mistä ilmenevät tarkemmat pysäkkiaikataulut sekä muuta tarpeellista infoa.


Kanavat

Yksi osa tapahtumapäivää ovat kanavat, jotka sisältävät mukavaa ohjelmaa – joko riparilta tuttuja juttuja tai jotain aivan muuta! Ilmoittautumisen yhteydessä sinun tulee valita itsellesi yksi kanava, mihin osallistut lauantain tapahtuman aikana. Kanavavaihtoehdot ovat:

 • Laulu ja ääni
  Tässä kanavassa pääset yhdessä nuorisokanttorimme Anskun kanssa maalailemaan erilaisia äänimaisemia.
 • Megaleikki
  Jäätävän iso leikki Velskolan isolla fudiskentällä!
 • Askartelu
  Kivaa käsillä tekemistä, jonka tuotoksen saat mukaasi.
 • Iltaohjelma
  Perinteinen riparin iltaohjelma isolla joukolla.
 • Hiljentyminen
  Mahdollisuus ottaa pieni tauko ja hiljentyä päivän vilskeen keskellä.
 • Paranna maailmaa
  Globaalin vastuun kysymyksiä ja paikallisen vaikuttamisen mahdollisuuksia. Kehitysyhteistyö, kansainvälinen diakonia, lähimmäisenrakkaus sekä hyvän tekeminen lähellä ja kaukana ovat tämän kanavan teemoina. Ideointia sekä välähdyksiä maailmalta.


Ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautumiset ovat sitovia. Perumatta jätetystä tapahtuma-/leiripaikasta lähetämme laskun. Sekä tapahtuma että leiri ovat päihteettömiä.

Big Camp -tapahtuma lauantaina 26.8.2017
on tarkoitettu kaikille vuoden 2017 rippikoululaisille, aiempien kesien riparilaisille, isosille ja muille seurakunnan innokkaille nuorille. Tapahtuma maksaa 20€ ja se laskutetaan jälkikäteen sähköpostilla huoltajalta. Hintaan kuuluvat kuljetukset Velskolaan ja takaisin, koko tapahtumapäivän ohjelma ja ruokailut.

Ilmoittaudu BIG CAMP TAPAHTUMAAN tästä!

 

 

Isosille ja leiriavustajille tarkoitettu Big Camp -leiri 25.-27.8.2017
pitää sisällään menneen kesän fiilistelyä sekä yhdessäoloa. Leirin päätarkoituksena on valmistella yhdessä hyvässä talkoohengessä lauantain tapahtuma – samalla hauskaa pitäen! Leirin hinta on 20€ (HUOM! Sisältää lauantain tapahtuman!) ja se laskutetaan leirin jälkeen sähköpostilla huoltajalle. Huomaathan että Velskolan kartanon remontin takia leiripaikat on rajattu vain 50 henkeen, ilmoittaudu siis nopeasti!

Ilmoittaudu BC-leirille tästä!