Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Kappeliyö 22.3. Suvelan kappelilla!

Tervetuloa Suvelan kappelille nauttimaan yhdessäolosta myöhään yöhön! Kappeliyön ohjelma koostuu osin vapaasta oleilusta ja ajanviettämisestä, osin ohjatusta ohjelmasta (esim. iltaohjelma, iltahartaus). Ainakin uuden Laulukirjan lauluja lauletaan myöhään yöhön. Illan päätteeksi ei lähdetä kotiin, vaan jäädään yöksi kappelille makuupussein ja -alustoin.

AIKATAULU
Saavu paikalle jo 17:45, jotta ehdit viedä tavarasi nuortentilaan ennen messua. Ohjelma alkaa klo 18 HalleLuja-messulla, jonka jälkeen nautimme messu-pizzoista!
Tarjolla on vielä myöhään illalla ilta-/yöpala.
Aamulla tarjolla on aamiainen, sekä aamuhartaus. Kotia kohti lähdetään klo 10 mennessä.

Kappeliyö ei maksa mitään.

OSALLISTUMINEN EDELLYTTÄÄ ILMOITTAUTUMISEN
Mukaan pääset ilmoittautumalla Samulle sähköpostitse:
samuel.laaksonen(ät-merkki)evl.fi tai WhatsApp:lla 040 591 8188.
Ilmoittautumisviestin tulee sisältää seuraavat tiedot:
– Etu- ja sukunimi, syntymäaika, puhelinnumero, ruoka-aineallergiat
– huoltajan tiedot: Etu- ja sukunimi, sähköposti ja puhelinnumero

Käsittelemme ilmoittamianne tietoja luottamuksellisesti. Ne tulevat vain työntekijöiden tietoon, eikä niitä luovuteta eteenpäin. Tapahtuman jälkeen huolehdimme tietojen asianmukaisesta deletoinnista/tuhoamisesta.

Ilmoittautumalla sitoudut noudattamaan Kappeliyön yleiseen turvallisuuteen liittyviä vaatimuksia sekä työntekijöiden ohjeita (esim. nukkumaan meno silloin kun työntekijä niin ilmoittaa).

HUOMIOI
Tiedostathan, että sinun on tuotava itsellesi nukkumista varten esim. makuupussi ja -alusta, tai rullattava patja peittoineen, tyynyineen ja lakanoineen.

Kappelilla ei ole suihkunkäyttömahdollisuutta, joten iltapesut hoidetaan wc-tilojen lavuaarin äärellä.

Tilaa uutiskirje

Kirjoita emailosoitteesi alla olevaan boxiin ja saat meiltä 6 kertaa vuodessa sähköisen uutiskirjeen lapsille & perheille suunnatusta toiminnasta.