Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Leirille lähtevien leiri 17.–19.5.

Lauantaipäiväksi voi vielä ilmoittautua! Jos haluat lähteä Velskolaan lauantaiksi, ilmoittaudu suoraan Hannulle: 040 513 0835.

____________________________________________

LLL eli Lälläri eli Leirille lähtevien leiri on tarkoitettu kaikille kesällä 2019 rippikouluihin lähteville isosille ja leiriavustajille. Kutsumme ja velvoitamme kaikkia isosia ja leiriavustajia osallistumaan leirille joko koko viikonlopuksi tai vain lauantaipäiväksi. Leiri on osallistujille maksuton.

HUOM! Kun ilmoittaudut koko viikonlopun leirille, tulet saamaan muutaman päivän sisään Sannalta kuittaussähköpostin, että olet mahtunut leirikapasiteettiin. Leirille mahtuu 50 nopeiten ilmoittautunutta. Lauantaipäiväksi ilmoittautuvat eivät saa kuittaussähköpostia, sillä lauantaiksi mukaan mahtuvat kaikki halukkaat.

Ilmoittautuminen leirille ja lauantaipäivälle on auki 15.4.–1.5. Katsothan tarkasti, ilmoittaudutko koko viikonlopuksi vai vain lauantaiksi!

________________________________________________________________________

ILMOITTAUTUMINEN LEIRILLE

Leiriviikonloppumme alkaa pe 17.5. klo 18 HalleLuja -messulla Suvelan kappelissa, jonka jälkeen lähdemme yhdessä kohti Velskolan leirikeskusta. Paluubussi lähtee su 19.5. Velskolasta klo 12 ja ajaa Auroran kappelin (Heiniemenpolku 1) kautta Espoon keskuksen juna-asemalle (Asemakuja 2)

Leiri on TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua varasijalle suoraan Hannulle. Vaikka ilmoittautuisit varasijalle, ilmoita itsesi myös lauantaipäivään :).

_________________________________________________________________________

ILMOITTAUTUMINEN LAUANTAIKSI

Bussi lähtee la 18.5. klo 8.30 Espoon keskuksen juna-asemalta (Asemakuja 2), pysähtyy Auroran kappelilla (Heiniemenpolku 1) n. klo 8.45 ja jatkaa siitä Velskolan leirikeskukseen. Paluubussi lähtee Velskolasta klo 20.00 ja ajaa Auroran kappelin kautta Espoon keskuksen juna-asemalle.

_________________________________________________________________________

Tulet saamaan lähempänä leiriä sähköpostiisi infokirjeen, jossa selviää mm. mitä leirille on syytä pakata mukaan. Jos sinulla tulee jotain kysyttävää leiristä tai lauantaipäivästä, otathan yhteyttä Hannuun.

Espoon tuomiokirkkoseurakunta
Nuorisotyö
Sanna, Hannu, Risto, Samu ja Erne.

Tilaa uutiskirje

Kirjoita emailosoitteesi alla olevaan boxiin ja saat meiltä 6 kertaa vuodessa sähköisen uutiskirjeen lapsille & perheille suunnatusta toiminnasta.