Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Nuoret aikuiset

syksylehtiKuka on nuori aikuinen?

Nuoriksi aikuisiksi luetaan kaikki 18 vuotta täyttäneet. Yläikäraja liukuu virallisesti n. 29 ikävuoteen saakka. Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa nuorten aikuisten toiminta keskittyy pääasiassa meidän vanheneviin nuoriin, joille esim. isoskoulutus on jo liiankin tuttua kauraa. Tule mukaan, tehdään tätä toimintaa yhdessä!


 Henkilön Iida Rotko kuva.


L10T -koulutus

Tervetuloa mukaan L10T-koulutukseen Suvelan kappelille loka-marraskuussa 2017!
Koulutus perustuu Luukkaan evankeliumin 10. lukuun
ja voi muuttaa elämäsi innostavaksi, tuoda syvyyttä elämääsi
ja varustaa sinua evankelioivaan elämäntapaan.
Koulutus on suunnattu yli 20-vuotiaille.
Opiskelijoille koulutus on maksuton.

Ilmoittautuminen koulutukseen 27.9. mennessä pastori Marja Malvarannalle.

Katso koulutuksen ohjelma ja tarkemmat tiedot alta

L10T-koulutus

L10T-jatkokoulutus


Tukihenkilöksi lapselle tai nuorelle

Espoon seurakuntien erityisnuorisotyö etsii jälleen uusia tukihenkilöitä 10-14 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Tukihenkilöksi etsimme tasapainoisia ihmisiä, jotka haluavat jakaa ajastaan nuorille. Tukiparit tapaavat ja pitävät yhteyttä säännöllisesti n. 2-4 kertaa kuukaudessa. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautumiset Pialle tai Sarille.


Messuun

Processed with MOLDIV

Uudella Suvelan kappelilla (Kirstintie 24) pyörivät kaksi kertaa kuussa perjantaisin klo 18 nuorille sekä nuorille aikuisille erityisesti suunnatut HalleLuja -messut. Messua on myös mahdollista tulla tekemään! Yhteydenotot pappi Sami Marteen sami.marte(at)evl.fi.

 


Hiljaisuuden rukoushetket

Tuntuuko joskus siltä, että olisi mukava hiljentyä hetkeksi Jumalan ja omien ajatusten äärelle? Hiljaisuuden rukousillat ovat loistava mahdollisuus siihen. Taizé-henkinen ja rauhallinen hetki on keidas arjen keskellä. Tervetuloa!

Rukoushetkien ajankohtaa voit hakea Espoon seurakuntien tapahtumahausta.


Nuoret aikuiset muualla Espoossa

Virallinen Espoon seurakuntien nuorten aikuisten sivusto löytyy Facebookista ryhmästä Cafekismus. Sieltä löydät ajantaista tietoa retkistä, leireistä ja kaikesta muusta, mitä nuoret aikuiset Espoossa tekevät. Hyvä tiedonlähde on myös Olarin seurakunnan nuorten aikuisten sivut www.risteys.fí.

Olet myös ehdottoman tervetullut mukaan seurakuntamme messuelämään – ihan vain osallistumaan tai vapaaehtoiseksi. Menovinkit löytyvät Espoon seurakuntien nettisivuilta. Vapaaehtoiseksi kiinnostuneet ottakaa yhteyttä Siiriin.


Keneltä voin kysyä?

Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa nuorten aikuisten työstä vastaa nuorisotyönohjaaja Siiri Luoma. Hänelle voi lähettää kyselyitä sekä ehdotuksia, millaista nuorten aikuisten toimintaa toivoisit Espooseen.

Myös muiden seurakuntien työntekijöihin voit ottaa yhteyttä! Sähköpostit etunimi.sukunimi(at)evl.fi.


Nuoret aikuiset myös Facebookissa!facebook_logo