Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Ilmoittaudu mukaan!

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset auki olevat ilmoittautumista vaativat leirit ja tapahtumat.

Muistathan, että ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti aina sitova. Ole pikaisesti yhteydessä työntekijöihin, jos ilmoittautumisesi jälkeen et jostain syystä pääsekään osallistumaan kyseiseen toimintaan.

Seurakunnan omasta toiminnasta sinun on myös mahdollista hakea maksuvapautusta.


 Isoskoulutusleiri 3 / 9.-11.3.2018

Tarjolla olisi erinomaisen huikea viikonloppu kaikille isosen tehtävistä kiinnostuneille. Kevään toinen koulutusleiri pidetään maalisuussa Hvittorpissa ja mukaan mahtuu reilusti väkeä. Tule mukaan kelaamaan elämän tärkeitä valintoja, eettisiä kysymyksiä ja opettelemaan hyvän elämän rakennuspalikoita.

Leiriohjelmassa laadukkaan ohjelman lisäksi reipasta ulkoilua, hyvää ruokaa, laulua, leikkiä ja mainiot isostoverit. Leirin koulutuksellinen sisältö on eri kuin edellisellä tammikuun leirillä, eli lämpimästi tervetuloa mukaan myös tänne ihan kaikille!

Leirin hinta on tuttuun tapaan 20e ja se laskutetaan leirin jälkeen sähköisesti. Leiri alkaa perjantaina 9.3 Suvelan kappelin Hallelujamessulla klo 18 ja kotiin palataan sunnuntaina 11.3 n. klo 12.00.

Ilmoittautumaan pääset TÄSTÄ!


Pääsiäinen Rukalla 29.3.-2.4.2018

Mitä kuulostaa pääsiäinen, laskettelu keväisessä auringonpaisteessa ja Rukan mainio rinnevalikoima? Nyt se on mahdollista kokea höystettynä mukavilla illanvietoilla ja yhdessäololla meidän seurakunnan nuorten jengillä! Varaa paikkasi ja ilmoittaudu mukaan nuorten pääsiäisleirille Kuusamossa 29.3.-2.4.2018!

Lue lisää

Leipomaan pizzaa?

HalleLuja-messua ennen leivotaan porukalla pizzaa messun pizzajatkoille. Jos kaulin pysyy kädessä tai olet taitava levittämään tomaattikastiketta, niin älä jää kotiin piilottelemaan kykyjäsi, vaan liity iloiseen pizzatiimiin! Tämä on myös loistava tilaisuus sinulle, joka vasta haaveilet pizzanleivontataidoista 🙂 Jos kiinnostus heräsi, ota yhteyttä Erneen (050 438 0206) tai Samuun (040 591 8188) , niin kerromme, mitä-missä-milloin!


Tule parantamaan maailmaa!

Paranna maailma on nuorten oma ryhmä, jossa perehdytään nuoria kiinnostaviin oikeudenmukaisuuteen, ekologisuuteen ja eettisiin valintoihin liittyviin aiheisiin ja toteutetaan myös diakoniaa käytännössä.

Ilmoittaudu Paranna Maailma WhatsApp-ryhmään lähettämällä Pialle (0405621341)  viesti jossa kerrot koko nimesi ja että haluat liittyä ryhmään. Sitä kautta saat tietoa ryhmän kokoontumisista ja voit tulla mukaan silloin kuin itse haluat.


Ilmoittaudu mukaan!

Isoskoulutukseen – lisätietoa täältä!