Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Ilmoittaudu mukaan!

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset auki olevat ilmoittautumista vaativat leirit ja tapahtumat.

Muistathan, että ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti aina sitova. Ole pikaisesti yhteydessä työntekijöihin, jos ilmoittautumisesi jälkeen et jostain syystä pääsekään osallistumaan kyseiseen toimintaan.

Seurakunnan omasta toiminnasta sinun on myös mahdollista hakea maksuvapautusta.

Isoskoulutusleiri 1.2 Hilan leirikeskuksessa 3.-5.11.2017

Syksyn toinen iskoleiri on Hilan leirikeskuksessa 3.-5.11.2017. Leiri aloitetaan osallistumalla HalleLuja-messuun Suvelan kappelissa perjantaina 3.11. klo 18 alkaen. Messuun sekä sen jälkeisille pizza-jatkoille ovat tervetulleita myös leiriläisen vanhemmat ja koko perhe.

Leiriltä palataan sunnuntaina hieman puolenpäivän jälkeen. Paluubussin pysäkit ovat Asemakuja Espoon keskuksessa sekä Auroran kappelin parkkipaikka.

Leirimaksu, 20 e, laskutetaan leirin jälkeen ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetulta maksajalta.

Muistathan täyttää ilmolomakkeen huolellisesti, jotta saat ongelmitta leiriin liittyvän infon. Leiriin liittyvissä kysymyksissä sinua opastaa ilolla RistoJii.

Ilmoittautuminen päättyy torstaina 26.10. Nopeat ilmoittautujat voivat olla varmoja omasta leiripaikastaan. Be quick 🙂

Ilmoittaudu tästä linkistä.

 

Maata Näkyvissä -festarit 17.-19.11.2017

Pohjoismaiden suurin kristillinen nuorisotapahtuma järjestetään Turussa 17.-19.11.2017 Gatorade Centerissä ja Messukeskuksessa. Seurakuntamme järjestää perinteisesti matkan festareille koko viikonlopuksi! Hinta 69 €, joka pitää sisällään kuljetukset, pääsyliput, koulumajoituksen, festariruokailut (pe iltapala; la aamupala, lounas, iltapala; su aamupala, lounas).

Reissuun lähdetään pe 17.11. klo 15:30, ja palataan su 19.11. n. klo 17. Lue festareista tarkemmin sen omilta verkkosivuilta. Ilmoittautuminen festarimatkalle on sitova! Katso alla oleva video, niin tiedät mistä on kyse! Kysy retkestä tarkemmin nuorisotyönohjaajilta, tai soita reissuun mukaan lähtevälle Samu Laaksoselle (p. 040 591 8188)

Ilmoittaudu

Pääsiäinen Rukalla 29.3.-2.4.2018

Mitä kuulostaa pääsiäinen, laskettelu keväisessä auringonpaisteessa ja Rukan mainio rinnevalikoima? Nyt se on mahdollista kokea höystettynä mukavilla illanvietoilla ja yhdessäololla meidän seurakunnan nuorten jengillä! Varaa paikkasi ja ilmoittaudu mukaan nuorten pääsiäisleirille Kuusamossa 29.3.-2.4.2018!

Lue lisää

Leipomaan pizzaa?

HalleLuja-messua ennen leivotaan porukalla pizzaa messun pizzajatkoille. Jos kaulin pysyy kädessä tai olet taitava levittämään tomaattikastiketta, niin älä jää kotiin piilottelemaan kykyjäsi, vaan liity iloiseen pizzatiimiin! Tämä on myös loistava tilaisuus sinulle, joka vasta haaveilet pizzanleivontataidoista 🙂 Jos kiinnostus heräsi, ota yhteyttä Siiriin (050 438 0206) tai Samuun (040 591 8188) , niin kerromme, mitä-missä-milloin!

Tule parantamaan maailmaa!

Paranna maailma on nuorten oma ryhmä, jossa perehdytään nuoria kiinnostaviin oikeudenmukaisuuteen, ekologisuuteen ja eettisiin valintoihin liittyviin aiheisiin ja toteutetaan myös diakoniaa käytännössä.

Ilmoittaudu Paranna Maailma WhatsApp-ryhmään lähettämällä Pialle (0405621341)  viesti jossa kerrot koko nimesi ja että haluat liittyä ryhmään. Sitä kautta saat tietoa ryhmän kokoontumisista ja voit tulla mukaan silloin kuin itse haluat.

Ilmoittaudu mukaan!

Isoseksi – lisätietoa täältä!