Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Ilmoittaudu mukaan!

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset auki olevat ilmoittautumista vaativat leirit ja tapahtumat.

Muistathan, että ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti aina sitova.
Ole pikaisesti yhteydessä työntekijöihin, jos ilmoittautumisesi jälkeen et jostain syystä pääsekään osallistumaan kyseiseen toimintaan.

Seurakunnan omasta toiminnasta sinun on myös mahdollista hakea maksuvapautusta.


 

Syksyn ensimmäiset leirit:
Ekat Stepit Ohjaajaksi 1.1 ja 1.2

Syksyn ensimmäiset viikonloppuleirit pidetään Hvittorpin kurssikeskuksessa 14.-16.9.2018 ja 5.-7.10.2018. Leirit ovat sisällöltään samat ja ne kantavat nimensä perässä merkintää 1.1 (syyskuun leiri) ja 1.2 (lokakuun leiri). Ilmoittaudu näistä sille, mikä sopii sinulle paremmin. Ole tarkkana, että ilmoittaudut oikealle leirille. Kummankin leirin ilmoittautuminen on auki ja linkki leirien ilmolomakkeille löytyy alempaa tällä sivulla.

Ekat Stepit Ohjaajaksi -leirit koostuvat aiemmilta leireiltämme ja rippikoulusta tutuista elementeistä. Nautimme yhdessäolosta, iloitsemme iltaohjelmista, hiljennymme Taivaan Isän Sanan äärellä, syömme hyvin, saunomme ja otamme ensi askeleita hyväksi ohjaajaksi kasvamisessa niin kerhonohjaajina kuin tulevien rippikoulujen isosinakin. Sen lisäksi, että meidän leirit ovat tavattoman mukavia, ovat ne myös tärkeä siivu edellä mainittuihin vastuutehtäviin valmistautumisessa. Tule siis innolla ja ilolla mukaan!

Viikonloppuleiri maksaa 20 euroa. Leirimaksu laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä tietoihin merkityltä huoltajalta leirin jälkeen. Leireistämme on mahdollista anoa maksuvapautusta. Tarpeen vaatiessa voitte olla yhteydessä Pentti Airaksiseen (0405311013).

Leireillämme noudatetaan tupakkalakia ja kaikki päihteet ovat kiellettyjen asioiden listalla.

Lokakuun leiristä vastaa Samuel Laaksonen (040 591 8188). Älä arkaile kysyä jos leiriin liittyen jokin asia askarruttaa.

Ilmoittaudu lokakuun Ekat Stepit Ohjaajaksi 1.2 -leirille 5.-7.10.


10 Synttäreiden isoseksi

Synttärit ovat keskiviikkona 10.10.2018 ja tarvitsemme teidän apua. Paikalle on tulossa noin 200, 10 vuotiasta lasta. Tule tekemään meidän ja heidän kanssaan kiva juhla.

Lue lisää

Lähde apukerhonohjaaksi

Etsimme muutamia innokkaita ohjaajia avuksi ala-koululaisten kerhoihin ja kursseille.
Annamme koulutuksen kerhonohjaamiseen ja maksamme sinulle työstäsi pienan palkan.
Tarpeen apukerhonohjaajien määrästä määrittelee kerholaisten lukumäärä.
Tästä voi tutusta kerhoaikoihin, paikkoihin ja millaisia kerhoja meillä olisi tarkoitus perustaa.
Tutustu kerhoihin
Tutustu kursseihin
Tästä pääset tutustumaan työntekijöihin

Lisäinfoa  ja ilmoittautuminen ohjaajaksi tapahtuu täältä:


Tule parantamaan maailmaa!

Paranna maailma on nuorten oma ryhmä, jossa perehdytään nuoria kiinnostaviin oikeudenmukaisuuteen, ekologisuuteen ja eettisiin valintoihin liittyviin aiheisiin ja toteutetaan myös diakoniaa käytännössä.

Ilmoittaudu Paranna Maailma WhatsApp-ryhmään lähettämällä Pialle (0405621341)  viesti jossa kerrot koko nimesi ja että haluat liittyä ryhmään. Sitä kautta saat tietoa ryhmän kokoontumisista ja voit tulla mukaan silloin kuin itse haluat.