Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Ilmoittaudu mukaan!

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset auki olevat ilmoittautumista vaativat leirit ja tapahtumat.

Muistathan, että ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti aina sitova. Ole pikaisesti yhteydessä työntekijöihin, jos ilmoittautumisesi jälkeen et jostain syystä pääsekään osallistumaan kyseiseen toimintaan.

Seurakunnan omasta toiminnasta sinun on myös mahdollista hakea maksuvapautusta.


Isoskoulutusleiri 2 Hvittorpissa 19.-21.1.2018

Kevätkauden ensimmäinen isoskoulutusleiri pidetään Hvittorpissa tammikuussa 19.-21.1.2018. Leirille mahtuu mukaan 55 nopeiten ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen on auki tammikuun 7. päivään saakka, mutta leiri täyttyy suurella todennäköisyydellä jo ennen tätä. Ole siis ripeä, merkitse leiri kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan.

Leiri alkaa perjantaina 19.1. klo 18 HalleLuja-messulla Suvelan kappelissa. Paluukuljetus tuo leiriläiset takaisin kotikulmille lähtien Hvittorpista sunnuntaina 21.1. klo 11.30. Paluubussista voi jäädä pois Asemakujalla Espoon keskuksessa tai päätepysäkillä Auroran kappelin parkkipaikalla.

Leiriin liittyvissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä Risto Saariseen, joka on leirin johtava työntekijä.

Huomioithan, että ilmoittautumisessa on kaksi vaihetta ennen kuin ilmoittautuminen lähtee eteenpäin. Ensin ilmolomakkeen täyttämisen jälkeen painetaan painiketta ”jatka”, jolloin näyttöön tulee koottuna ilmoittautumisen yhteydessä annetut tiedot. Kun olet tarkistanut, että antamasi tiedot ovat oikein, paina painiketta ”ilmoittaudu” ja vasta tämän jälkeen ilmoittautuminen on tehty ja voit odotella kuittaussähköpostia sähköpostiisi.

Ilmoittaudu leirille tästä.


Pääsiäinen Rukalla 29.3.-2.4.2018

Mitä kuulostaa pääsiäinen, laskettelu keväisessä auringonpaisteessa ja Rukan mainio rinnevalikoima? Nyt se on mahdollista kokea höystettynä mukavilla illanvietoilla ja yhdessäololla meidän seurakunnan nuorten jengillä! Varaa paikkasi ja ilmoittaudu mukaan nuorten pääsiäisleirille Kuusamossa 29.3.-2.4.2018!

Lue lisää

Leipomaan pizzaa?

HalleLuja-messua ennen leivotaan porukalla pizzaa messun pizzajatkoille. Jos kaulin pysyy kädessä tai olet taitava levittämään tomaattikastiketta, niin älä jää kotiin piilottelemaan kykyjäsi, vaan liity iloiseen pizzatiimiin! Tämä on myös loistava tilaisuus sinulle, joka vasta haaveilet pizzanleivontataidoista 🙂 Jos kiinnostus heräsi, ota yhteyttä Siiriin (050 438 0206) tai Samuun (040 591 8188) , niin kerromme, mitä-missä-milloin!


Tule parantamaan maailmaa!

Paranna maailma on nuorten oma ryhmä, jossa perehdytään nuoria kiinnostaviin oikeudenmukaisuuteen, ekologisuuteen ja eettisiin valintoihin liittyviin aiheisiin ja toteutetaan myös diakoniaa käytännössä.

Ilmoittaudu Paranna Maailma WhatsApp-ryhmään lähettämällä Pialle (0405621341)  viesti jossa kerrot koko nimesi ja että haluat liittyä ryhmään. Sitä kautta saat tietoa ryhmän kokoontumisista ja voit tulla mukaan silloin kuin itse haluat.


Ilmoittaudu mukaan!

Isoskoulutukseen – lisätietoa täältä!