Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Big Camp

RIPARIKESÄN HUIPENNUS

Isoskoulutuksen startti ja älysiisti superjatkis

Big Camp on Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyön riparikesän huipennus, jonne osallistujat kuljetetaan tilausbusseilla eri puolilta seurakuntaamme. Tapahtuma kestää iltapäivästä myöhäiseen iltaan ja on täyttä toimintaa ja huippua ohjelmaa alusta loppuun saakka.

Tule tapaamaan rakkaita ystäviäsi, nauttimaan mukavasta ja innostavasta tekemisestä, kokemaan Camp-basaarin imu, juhlistamaan The Hillman Hunterin jäähyväiskonserttia ja osallistumaan Afrikkalaiseen Gospelmessuun.. Monta ylivertaista syytä ymmärtää, että 22.8. Big Camp on the place to be.

Big Camp-tapahtuma on myös isoskoulutuksen starttitapahtuma. Päivän aikana ilmoittaudutaan seurakuntamme isoskoulutukseen, mikä jatkuu kaupungissa ilmoittautumisen yhteydessä valitussa isoskoulutusryhmässä syyskuun alusta lähtien.

Tämän vuoden Camp-ydinsanoja ovatkin 1) ilmoittautuminen isoskoulutukseen, 2) riparikaverien reunion, 3) iltaohjelmien hitit, 4) laulut, leikit ja kisat, 5) rouheat rokkivedot ja 6) mehevä messu.

Camp-tapahtuman parasta antia on aina osallistujien innostuksen myötä syntyvä mahtava Camp-fiilis. Täysi tuvallinen nuoria ei yksinkertaisesti voi olla väärässä. Camp on kesän hienoin juttu, jota kannattaa odottaa koko pitkä vuosi.

Tilaa uutiskirje

Kirjoita emailosoitteesi alla olevaan boxiin ja saat meiltä 6 kertaa vuodessa sähköisen uutiskirjeen lapsille & perheille suunnatusta toiminnasta.