Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Nuisku

nuiskuesiteKiinnostaako sinua opetella ihmissuhdetaitoja? Nuiskussa näitä taitoja ja asioita katsellaan nimenomaan nuorten näkökulmasta. Kurssilta voit saada eväitä ja työkaluja parempaan perhe-elämään, ystävyyssuhteisiin ja parisuhteeseen.

Nuisku on hyvä tapa jatkaa isoskoulutuksessa aloittamaasi kehittymistä ryhmänjohtajana. Isoskoulutuksessa aloitettua tutustumista ihmissuhdetaitoihin pääsee kurssilla syventemään paljon.

Mitä Nuiskuun kuuluu?

Nuiskuun kuuluu yhteensä n. 14x2h kokoontumiskertaa. Osa näistä järjestetään Nuisku-leirillä.

Nuiskussa on erittäin tärkeää, että olet paikalla jokaisessa kokoontumisessa. Kurssilta voi olla pois maksimissaan 2 kokoontumiskertaa jotta saat kurssista todistuksen.

Mitä Nuiskusta saa?

Ihmissuhdetaitojen lisäksi Nuiskusta saat oman Nuisku-työkirjan, todistuksen käydystä kurssista, sekä mahdollisesti koulustasi riippuen yhden kurssin. Esimerkiksi Espoon yhteislyseon lukiosta saa kurssin.

Milloin ja missä Nuisku pidetään?

Syksyn 2017 Nuisku-kurssi alkaa 20.9. Nuiskua pidetään tästä eteenpäin joka keskiviikko Suvelan kappelilla nuortentilassa klo 17.30-19.30. Syksyn kurssi sisältää myös päiväleirin 30.9-1.10, jonka ohjelmaan kuuluu lauantaipäivä Villa Hvittorpissa ja sunnuntaipäivä Suvelan kappelilla.


Miten Nuiskuun ilmottaudutaan? Kuka sinne voi tulla?

Nuiskuun voi ilmottautua kuka tahansa 16-20 -vuotias. Kurssi on hyvää jatkoa isoskoulutukselle (III-isonen tai vanhempi). Jos siis olet syksyllä III-isonen, tervetuloa 🙂 Voit ilmoittautua mukaan myös vaikket olisikaan osallistunut seurakuntamme toimintaan aiemmin. Nuiskusta saa todistuksen, jolla saa puolestaan kurssimerkinnän useissa lukioissa ja ammattikouluissa (tarkistathan tämän koulultasi).

Ilmoittautuminen mukaan Nuisku-kurssille 14.9. mennessä TÄSTÄ.


Kuka Nuiskua pitää?

Nuiskua syksyllä 2017 pitää Noora Mättö, joka on koulutettu Nuisku-kurssin pitäjiä.

Paljonko Nuisku maksaa?

Nuisku maksaa 10€ + 10€ päiväleiri.

Maksuihin on mahdollista saada maksuvapautus. Lisätiedot kurssin pitäjältä. Kysythän asiasta ennen kurssin alkua!

Lisätietoja & linkkejä

Siiri Luoma
Nuorisotyönohjaaja vs.
etunimi.sukunimi(ät-merkki)evl.fi
p. 050 438 0206

Nuisku Nuorten keskuksen sivuilla