Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Luja Kallio -ilta


Lujikset jatkuvat 1.9.!

Perjantai-illoiksi seurakunnallamme on tarjolla paikka johon voit tulla, olla ja viihtyä. Luja Kallio -ilta eli Lujis Suvelan kappelilla.

Luja Kallio -ilta tarjoaa turvallisen, tervehenkisen ja päihteettömän vaihtoehdon illanvietolle joko yksin tai kavereiden kanssa.

Lujis on monella tavalla erinomainen vaihtoehto perjantain kohtaamispaikaksi. Paljon nuoria, hyvä kahvila, halvat hinnat, mahdollisuus olla ja pelailla, joskus livemusaa, aina Raamattua ja zero alkoholia.

Lujiksen ovet ovat auki perjantaisin klo 18–22. Ilta etenee seuraavan kaavan mukaisesti:

18.00

Luja Kallio -kahvilan ovet aukeavat. Messupäivinä (22.9., 6.10., 20.10., 3.11., 17.11., 1.12., 15.12.) kahvila aukeaa vasta messun jälkeen, n. klo 19. HalleLuja-messuun olet tervetullut jo klo 18!

Käytössäsi ovat mm. biljardipöytä, pöytäfudis, kasa kitaroita, pleikkari, sohvanurkkaus jne. Lujikseen saa tulla myös ihan vaan hengaamaan ja tapaamaan kavereita. Kahviosta on pientä korvausta vastaan ostettavissa sekä suolaista että makeaa iltapalaa.

20.00

Iltahartaus, jonka ajaksi kahvilan ovet sulkeutuvat. Ovet avataan jälleen hartauden päätyttyä.

22.00

Toivotamme hyvät yöt ja suljemme kahvilan. Laitamme tätä ennen pelit ja tavarat yhteisvoimin paikoilleen odottamaan seuraavaa perjantai-iltaa.

Lujiksessa on aina paikalla kaksi seurakunnan nuorisotyönohjaajaa tai pappia. He kykenevät parhaimmillaan leppoisaan jutusteluun ihan niiden ja näiden parissa, mutta tarvittaessa heitä voi pyytää keskustelemaan myös vakavammista asioista.

TERVETULOA!

 

Kahvila-avustajat

Lujiksestako sinulle työpaikka? Klikkaa tästä Lujiksen kahvila-avustajien sivulle.