Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Nuorisoparlamenttivaalit 2016

Espoon Tuomiokirkkoseurakunnan Nuorisoparlamentti, tuttavallisemmin Nupa, aloittaa pian uuden toimintakautensa.

Etsimme innokkaita vaikuttajia ja vapaaehtoisia vastuunkantajia nuorisotyön tiimimme avuksi. Mikäli olet kiinnostunut vaikuttamaan siihen, mitä leireillämme tehdään, mitä härveleitä nuorisotiloilta löytyy, millainen Big Camp järjestetään tai vaikka ihan vaan yleisesti keskustella asioista, on Nupa oikea paikka sinulle!

Nupa-pesti tuo mukanaan oikeasti valtaa, mutta myös vastuuta. Toivomme että kykenet tiimityöskentelyn lisäksi myös itsenäiseen toimimiseen ja oma-aloitteisuuteen. Nupassa toimit erittäin tärkeässä tehtävässä, sukupolvesi äänitorvena seurakunnan laajassa nuortentoiminnassa.

Uusi Nupa vuodelle 2016 valitaan Espoon Tuomiokirkkoseurakunnan nuorten joulujuhlassa 11.12.2015 klo 18 alkaen. Mikäli ilmoittautuneita tulee runsaasti, valitaan jäsenet hakijoiden joukosta vaaleilla, joissa äänioikeutettuja ovat kaikki seurakuntamme toimintaan osallistuvat nuoret.

Nupaan voit hakea mikäli olet kakkosvuoden isonen (eli vuonna 1999 syntynyt) tai vanhempi ja olet innokas edistämään ETSRK NRSO-toimintaa. Nupa-pesti kestää aina yhden kalenterivuoden kerrallaan.

Tule mukaan! Hakijaksi voit ilmoittautua TÄSTÄ!