Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Nuorten leiri 3:n infokirje

Moi!

Kiva kun olet (tai lapsesi on) ilmoittautunut seurakuntamme Nuorten leirille, joka pidetään reilun viikon kuluttua 18.-20.01.2019 Hvittorpin leirikeskuksesta Kirkkonummella. Leirin koulutuksellisina teemoina ovat isosen identiteetti, isosuus leirijakson ulkopuolella, ongelmatilanteet. Hengellisenä teemana leirillä on anteeksianto ja anteeksi antaminen. Jos et pääsekään lähtemään leirille, leiripaikan perumisen hoitaa huoltajasi! Leiri on aivan tupaten täysi.

Leirille on lähdössä 59 nuorta. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen petipaikka leirikeskuksessa on käytössä. Toivomme kaikilta ymmärrystä ja joustavuutta majoitushuoneiden jaossa.

Lähtö ja paluu

Aloitamme leirin osallistumalla HalleLuja-messuun perjantaina 18.01. klo 18:00. Myös te vanhemmat ja huoltajat olette tervetulleita HalleLuja-messuun, jossa on myös lastenhoito järjestetty nuorten toimesta. Suvelan kappelille kannattaa saapua ajoissa, jotta ehtii ennen messun alkua viedä leiritavarat nuorten tilaan messun ajaksi. Messun jälkeen nautimme maittavista messupizzoista, ja lähdemme sen jälkeen bussilla kohti Hvittorpin leirikeskusta.

Palaamme leiriltä sunnuntaina 20.01. siten, että bussi leirikeskuksesta lähtee klo 13. Bussilla pääsee ensin Espoon keskukseen (n. 13:20) ja sitten Auroran kappelille (n. 13.35).

Mukaan leirille tarvitset:

– liinavaatteet (lakanat ja pyyheliina)
– Raamattu ja muistiinpanovälineet
– vaatteita riittävästi. Ulkoilemme lauantaina 😉
– hygieniatarvikkeet
– saunomisvermeet
– sisäkengät / villasukat

Leirimaksu

Viikonloppuleiri maksaa 20 €, joka laskutetaan leirin jälkeen ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetulta huoltajalta/erilliseltä maksajalta. Leiristä on mahdollista anoa maksuvapautusta. Asiasta voit olla yhteydessä Samuel Laaksoseen. Yhteystiedot alla.

Muistathan

Leireillämme noudatetaan tupakkalakia ja kaikki päihteet sekä energiajuomat ovat kiellettyjen asioiden listalla.

Kysy lisää

Mikäli sinulla on kysyttävää leiriin liittyen, ole yhteydessä:
Samuel Laaksonen
040 591 8188
etunimi.sukunimi(ät-merkki)evl.fi

Tilaa uutiskirje

Kirjoita emailosoitteesi alla olevaan boxiin ja saat meiltä 6 kertaa vuodessa sähköisen uutiskirjeen lapsille & perheille suunnatusta toiminnasta.