Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Nuortenleiri 3 31.1.-2.2.2020

Ilmoittautuminen leirille aukeaa 8.12.2019.

Nuortenleiri 3 järjestetään Velskolassa 31.1.-2.2.2020. Leirin koulutuksellisia teemoja ovat pienryhmän ohjaaminen sekä Raamisten pitäminen. Näiden lisäksi mukana on tuttuja leirielementtejä yhdessäolon, iltaohjelmien, hyvän ruuan ja uusiin tyyppeihin tutustumisen merkeissä.

Leirin hinta on 30€ joka laskutetaan leirin jälkeen sähköpostiin tulevalla linkillä. Ilmoittautumiskäytäntömme ovat muuttuneet vastaamaan nykyaikaisia vahvan tunnistautumisen periaatteita, joten siksi ilmoittautuessasi sinun tulee tunnistautua pankkitunnuksilla. Jos et omista pankkitunnuksia, ilmoittaudu yhdessä huoltajasi kanssa.

Ilmoittautuminen leirille on sitova. Jos kuitenkin joudut perustellusta syystä perumaan leiripaikkasi (esim. sairastuminen), tee se mahdollisimman pian. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen emme palauta leirimaksua ilman perusteltua syytä.

Ilmoittautuminen leirille tästä 16.1.2020 saakka.

Mikäli sinulle on myönnetty leireistämme maksuvapautus tai haluat sellaista anoa, haluat peruuttaa leiripaikkasi tai kysyä jotain muuta, otathan yhteyttä Sannaan 050 569 0140.