Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Nuortenleiri 2 5.-8.12.2019

Tämän vuoden viimeinen nuortenleiri pidetään 5.-8.12. – kyllä, luit oikein: kolme yötä Velskolassa!

Yhtenä leirin teemana ovat meidän Ryhmät, joista leirillä edustettuna mm.:
– Soundi ja safka
– Luova
– Musaryhmä
– Nuisku -ihmissuhdetaidot
– Raamis
– Game on
– Käsillä tehden

Lisäksi leirillä tulemme juhlimaan itsenäisyyspäivää, retkeilemään, saunomaan ja viettämään aikaa yhdessä – tätä leiriä ei todellakaan kannata missata!

5.12. osallistumme Halleluja-messuun (poikkeuksellisesti torstaina) Suvelan kappelilla, jonka jälkeen lähdemme kohti Velsolaa. Paluubussi leiriltä lähtee 8.12. n. klo 11.

Leirin hinta on 30€ joka maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiskäytäntömme ovat muuttuneet vastaamaan nykyaikaisia vahvan tunnistautumisen periaatteita, joten siksi ilmoittautuessasi sinun tulee tunnistautua pankkitunnuksilla. Jos et omista pankkitunnuksia, ilmoittaudu yhdessä huoltajasi kanssa.

Ilmoittautuminen leirille on sitova. Jos kuitenkin joudut perustellusta syystä perumaan leiripaikkasi (esim. sairastuminen), tee se mahdollisimman pian. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen emme palauta leirimaksua ilman perusteltua syytä.

Ilmoittautuminen leirille TÄSTÄ 21.11. saakka.

Mikäli sinulle on myönnetty leireistämme maksuvapautus tai haluat sellaista anoa, haluat peruuttaa leiripaikkasi tai kysyä jotain muuta, otathan yhteyttä Sannaan 050 569 0140.