Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Hvittorp 2

Jesh! Löysit tänne! Olet oikeassa paikassa, tänne liitämme kaikki mahdolliset rippikoulumme infot. Alla on leirikirje! Laitathan itsellesi ylös päivät, jotta olet mukana kaikissa sovituissa tapahtumissa.

Oli kiva nähdä alkutapaamisessa, näemme pian taas!

T. Emriikka

Tervehdys Sinulle, rippikoululainen                         Espoossa  12.01.2016

Tervetuloa rippikouluun! Jihuu, tästä se alkaa! Hienoa, että olet mukana.

Tässä kirjeessä on tärkeät tiedot rippikoulustasi. Säilytä tämä tyynyn alla tai jossain muussa hyvässä tallessa, mutta ÄLÄ HÄVITÄ! Näytä tämä myös vanhemmillesi.

(Huom: Älä laita tätä pesukoneeseen!)

Rippikoulu on matka Sinuun itseesi, elämään, Jumalaan ja peruskysymyksiin, sellaisiin kuin elämä, kuolema ja rakkaus.

Rippikoulu on matka toiseen ihmiseen, kun jokainen on täysillä mukana, teemme yhdessä matkastamme ikimuistoisen!

Rippikoulu sisältää tutustumista seurakunnan toimintaan, oman ryhmämme tapaamisia, leirijakson ja konfirmaation harjoituksineen. Kokoontumiset ajoittuvat runsaan puolen vuoden jaksolle. Myös vanhemmillesi on vanhempainilta, keskusteluillat ja kasvattajailta. On tärkeää, että olet aina paikalla sovittuna aikana. Konfirmoitavaksi tuleminen edellyttää, että olet suorittanut rippikoulun koko oppimäärän.

Saat ensimmäisen tapaamisemme yhteydessä ”Messut ja häppeningit – vihkon”, pidä se AINA mukanasi, kun tulet rippikoulutapaamisiin. Vihkoon saat työntekijöiltä merkinnän tutustumiskäynneistä.

Varsinainen leiripaikkamme on Hvittorpin leirikeskus Kirkkonummella. Matkustamme sinne kaikki yhdessä linja-autolla. Jos haluat jo luoda katsauksen tulevaan, vieraile nettisivuilla www.hvittorp.fi

RIPPIKOULUTAPAAMISET :

 • Aloituskirkko To 28.1.16 klo 19.00-20.00 Espoon tuomiokirkossa (ole paikalla 18.45)
 • Rippikoulutapahtuma Ke 2.3. klo.17.30-18.45 Seurakuntatalolla, (Kirkkoranta 2)
 • Kokkausta, opetusta ja yhdessäoloa La 19.3 klo.11.30-16.00 Tuomarilan kerhohuoneella, (Tuomarilantie 19)
 • Tutustuminen Luja Kallio – kahvilaan Pe 29.4 klo. 19.00.–20.30 Auroran kappelilla (Heiniemenpolku 2)
 • Kappelimessu ja VANHEMPAINILTA Su 15.5 klo.17.00 -20.00 Suvelan kappelilla (Kirstinpiha 3)
 •  Leirijakso Hvittorpissa 18-25.7
 • Big Camp-nuortentapahtuma Velskolassa La 20.8. klo. 14 (Lisäinfoa myöhemmin, ilmainen meidän leirillemme, sillä konfirmaatio on vasta syyskuun alussa J) 

 

 • Messu Espoon tuomiokirkossa Su 28.8. klo.10.00 (Ole paikalla 9.50… Zombie aika-I know…Istumaan menemme kirkon eteläpuoleisille sivupenkeille, koska ne ovat loistopaikat.. ;))

 

 • Konfirmaatioharjoitus Espoon tuomiokirkossa Pe 9.9 Klo.17.00-18.30

 

 • Konfirmaatio Espoon tuomiokirkossa Su 11.9. Klo.15.00  Valokuvaus kello 13.00 Ole ajoissa!
 • Meitä on aika hieno porukka: 24 leiriläistä. Rippikoulusi ohjaajina pastorit Emriikka (Emma) Salonen ja Oiva Hujanen, sekä kesäteologi Raine Talvisto, kanttori Petri Koivusalo, ja kaiken kruununa liuta huippu  isosia ja leiriavustaja
 • HUOMIO:
 • emriikka.salonen(ät-merkki)evl.fi                                                                  oiva.hujanen(ät-merkki)evl.fi
 • Emriikka Salonen (050-5110 195)                          Oiva Hujanen (040-526 9096)

Tältä sivulta: Lujakallio. fi löytyy seurakuntamme nuorten toimintaa ja kaikkien kokoontumispaikkojemme tarkat osoitteet. Tänne t myös kaikki kirjeet tai muu informaatio tästä lähtien.  Ennen leiriä, saat sitten eirikirjeen ja tietoja konfirmaatiosta, joten älä vielä murehdi sitä, mitä mukaan tulee pakata, älä murehdi muutakaan. Soittele rohkeasti, jos on kysyttävää!

 

Tilaa uutiskirje

Kirjoita emailosoitteesi alla olevaan boxiin ja saat meiltä 6 kertaa vuodessa sähköisen uutiskirjeen lapsille & perheille suunnatusta toiminnasta.