Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Joutenlampi / laskettelu

Snowboarding
Mahtavaa, että olet lähdössä kanssamme riparille Joutenlammelle hiihtolomaviikolla.
Tältä sivulta löydät mm. kirjeet, jotka sinulle on lähetetty.

 

Täältä löydät myös meidän työntekijöiden yhteystiedot, jos sinulle tulee jotain kysyttävää tai muuta asiaa johon kaipaat meidän työntekijöiden mielipidettä. Ole rohkeasti yhteydessä.

 

Riparimme aikana tulemme kirjoittamaan yhdessä rippikoululaisten ja isosten kanssa blogia jonka löydät tästä linkistä. Sieltä voit seurata sekä päivien tapahtumia, että leiriläisten mielipiteitä ja ajatuksia leirillä käytävistä asioista.

 

Me ohjaajat Pirkko Nurminen, Marika Pasanen, kanttori Paula Huju, kausityöntekijä Lauri Savonen ja leiriavustaja Samu Ruuskanen toivotamme sinut tervetulleeksi Espoon tuomiokirkkoseurakunnan laskettelurippikouluun 2016.


Kappelipäivässä saitte tehtäväksi kirjoittaa kirjeen meille ohjaajille. Joku oli ohjeistuksen jo ehtinyt ehkä hukkaamaankin tai oli muuten vaan asiasta aivan kujalla. Joten olkaa hyvät: Kirje rippikoulun ohjaajille -ohjeistus. Muista toimittaa se sähköpostilla Marikalle ja Pirkolle tai ottaa paperille kirjoitettuna bussiin mukaan.


TÄÄLTÄ löydät meidän lähettämämme ensimmäisen kirjeen sisällön, jos kirje on päässyt hukkumaan.

 

Vanhempaintapaamisessa jaetut paperit sekä näytetyt “diat”

 

Jos ehdit jo hukata niin, 6.2 jaettu Joutenlammen_2016_leirikirje saatavilla nyt!

 

Pirkko Nurminen
Pastori
040 567 44 20

Marika Pasanen
Nuorisotyönohjaaja
050 467 25 70

Marikalle voit laittaa viestiä myös
Telegram-sovelluksen kautta.

Sähköpostit osoitteella etunimi.sukunimi(ät-merkki)evl.fi

 

 

Tilaa uutiskirje

Kirjoita emailosoitteesi alla olevaan boxiin ja saat meiltä 6 kertaa vuodessa sähköisen uutiskirjeen lapsille & perheille suunnatusta toiminnasta.