Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Pelli 2

Hyvä Pelli 2:n riparilainen

Kesä – mikä ihana sana! Kesän kääntyessä elokuulle koittaa meidän ikimuistoinen leiriviikkomme Karjalohjalla Pellin leirikeskuksessa. Kesän aikana tapaamme vielä 27.7. Espoon tuomiokirkon srk-talolla (Kirkkoranta 2) klo 18-n. 19.30 leirillelähtötunnelmien merkeissä. Sen jälkeen on vielä yhteinen messukäynti Espoon tuomiokirkossa 31.7. klo 10.

 

Bussimme starttaa leirille maanantaina 1.8. klo 12 Espoon tuomiokirkon parkkipaikalta. Saat hyvissä ajoin tätä ennen leirikirjeen, josta käy ilmi tarvittavat aikataulut ja leirille otettavat varusteet.

 

Muistathan käydä korvaamassa jos sinulla on puuttuvia käyntejä tutustumisjaksolta. Ota tarvittaessa yhteyttä Tuijaan mikäli asioissa on epäselvyyksiä.

 

Nyt on myös aika alkaa opetella riparin ulkoläksyjä, jotka löytyvät riparipassin takaa. Voit käydä katsomassa YouTubesta hakusanalla rippikoulun ulkoläksyt tms., jos haluat opetella niitä hauskasti.

 

Ihanaa kesää ja lomaa!  Tapaamisiin heinäkuussa!

Tovtotteleepi riparin vastaava rytmiryhmä:

Tuija Kuusinen, rippipappi p. 0405311041 ja tuija.kuusinen at evl.fi
Kaisa Kahra ja Raine Talvisto, teologian opiskelijat
Marja Kortekangas, nso-ohjaajaharjoittelija

 

Tästä linkistä löydät riparimme alkukirjeen. Pelli 2 alkukirje 2016

Tilaa uutiskirje

Kirjoita emailosoitteesi alla olevaan boxiin ja saat meiltä 6 kertaa vuodessa sähköisen uutiskirjeen lapsille & perheille suunnatusta toiminnasta.