Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Rippikoulut alkavat


Oletko saanut oman rippikoulusi ohjaajalta rippikoulukirjeen? Kirjeessä on sinun rippikoulusi aikataulut seurakuntaantutustumisjaksolla ja tiedot siitä kuinka saat yhteyden oman rippikoulusi työntekijöihin.

Rippikoulun aloituskirkosta alkaa seurakuntaantutustumisjakso. Aloituskirkkoon osallistut joko 25.1. tai 26.1. oman rippikouluryhmäsi kanssa.

Ensimmäisessä tapaamisessa saat seurakuntaantutustumisvihkon, johon saat merkinnät läsnäolostasi messuista ja tapahtumista, joihin osallistut seurakuntajaksolla. Pidä vihko tallessa! Se on passi, jolla osoitat käyneesi seurakuntajaksoon kuuluvissa tapaamisissa. Mikäli sairastut tai et jostain hyvästä syystä johtuen pääse osallistumaan johonkin tapaamisista, ilmoita siitä etukäteen ryhmäsi työntekijälle! Poissaolot on korvattava, ja helpoimmalla pääset kun osallistut tapaamisiinne rippikoulusi aikataulujen mukaisesti.

Ota rippikoulustasi kaikki irti, ole aktiivinen ja nauti rippikouluajastasi!

Tilaa uutiskirje

Kirjoita emailosoitteesi alla olevaan boxiin ja saat meiltä 6 kertaa vuodessa sähköisen uutiskirjeen lapsille & perheille suunnatusta toiminnasta.