Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Hila 2

Rippikoulun ohjaajat

Sami Marte
+358 40 736 5758
sami.marte(ät-merkki)evl.fi

Anna Lahtinen

+358 50 434 1063
anna.lahtinen(ät-merkki)evl.fi

Ryhmämme tapaamiset

 • To 7.3. klo 18-19.30 Ryhmämme ensimmäinen oma tapaaminen Suvelan kappelissa (Kirstintie 24) 
 • Ke 13.3. klo 19-20 Aloituskirkko Tuomiokirkossa (Kirkkopuisto 5) Täällä on mukana myös monta muuta vuoden 2019 rippikouluryhmää! Meidän ryhmällemme on oma paikka varattuna kirkon penkissä. Etsi siis ”Hila 2” -kylttiä, niin löydät oman ryhmäsi. Kirkkohetkessä opettelemme hiljentymään ja ottamaan vastaan Jumalan palvelusta – siitähän jumalanpalveluksessa aina on kyse 😊. 
 • Ke 3.4. klo 19-20 Musiikkitapahtuma Tuomiokirkossa Tutustumme taitavien kanttoriemme johdolla kirkkomusiikkiin ja sen eri muotoihin. Paikalla on jälleen useita rippikouluryhmiä. 
 • Pe 12.4. klo 16.45-19.30 HalleLuja -messu Suvelan kappelissa Tapaamme kappelilla klo 16.45 ja mietimme yhdessä ehtoollisen salaisuutta. Valmistaudumme ja osallistumme myös klo 18 alkavaan HalleLuja –messuun, joka on pitkälti nuorten itse toteuttama erilainen ja rento ehtoollisjumalanpalvelus. Huom! Rippikoululaisia kehotetaan osallistumaan ehtoolliselle jo tällöin. Jos tämä ei kuitenkaan sovi kotiväelle, pyydämme teitä olemaan asiasta yhteydessä Samiin etukäteen. Messuun ovat lämpimästi tervetulleita myös vanhemmat ja muut perheenjäsenet! 
 • To 9.5. klo 19-20 Rippikoulutapahtuma Suvelan kappelissa Rippikoulutapahtuma on kaikille vuoden 2019 rippikoululaisille järjestetty nuorten tapahtuma, missä tutustutaan hauskalla tavalla seurakunnan nuorten toimintaan, lauletaan, kisaillaan ja leikitään.
 • Ti 21.5. klo 18-20 Vanhempainilta Laaksolahden kappelilla (Ylänkötie 16) Tule paikalle yhdessä vanhempiesi/huoltajasi kanssa. Aloitamme kahvittelulla, jonka jälkeen sitoudumme kaikki yhdessä rippikoululeirin pelisääntöihin ja jutustelemme rippikouluun liittyvistä kysymyksistä. 
 • La 25.5. klo 13-16 Intensiivipäivä Suvelan kappelissa Pidetään kiva ryhmäytyspäivä isosten kanssa leikkien, laulaen ja toisiimme taas vähän enemmän tutustuen! Srk tarjoaa välipalaa. 
 • Su 21.7. klo 10-12 Messu Tuomiokirkossa Leirille lähtö on jo aivan ovella! Valmistaudumme siihen osallistumalla seurakuntamme viikoittaiseen päätapahtumaan, sunnuntain klo 10 jumalanpalvelukseen. Sen jälkeen voimme vielä hetken arvioida kevään tutustumisjaksoa keskenämme ja käydä läpi seuraavana päivänä alkavaa leirijaksoa.
 • LEIRIJAKSO JA KONFIRMAATIO Ma 22.7. – ma 29.7. Rippikululeiri Hilan leirikeskuksessa Rippikoulumme odotetuimman osan vietämme Hilan leirikeskuksessa (http://hilankurssikeskus.fi/). Matkat teemme yhteiskuljetuksella, tarkemmat ajat ja lähtö/paluupaikat ilmoitetaan myöhemmin.
 • Pe 30.8. klo 18-20 Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus Tuomiokirkossa Harjoittelemme kirkossa, kuinka konfirmaatiossa toimitaan. Harjoitusten jälkeen sinut valokuvataan rippikouluryhmäsi kanssa. Tule siis valokuvauskunnossa: kengät ja housunlahkeet saattavat näkyä alban alta, samoin värikkäät ja kuviolliset paidat (laita siis yksivärinen paita, mieluiten valkoinen). Halutessasi voit otattaa itsestä yksittäiskuvia.
 • La 31.8. klo 10 Konfirmaatiojumalanpalvelus Espoon Tuomiokirkossa Rippikoulumatkamme päättyy yhteiseen juhlaan, johon perheesi ja kummisi ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan. Saavu itse paikalle jo klo 9!

Tilaa uutiskirje

Kirjoita emailosoitteesi alla olevaan boxiin ja saat meiltä 6 kertaa vuodessa sähköisen uutiskirjeen lapsille & perheille suunnatusta toiminnasta.