Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Rippikouluvarasto

Rippikouluvarasto on siirretty kesän ajaksi Espoon tuomiokirkon seurakuntatalolle (Kirkkoranta 2). Rippikouluvaraston järjestämiseen ja siirtämiseen on käytetty paljon aikaa, rahaa ja vaivaa. Ole ystävällinen ja noudata tässä ohjeessa olevia ohjeita.

 

 1. Tarkasta listalta mikä numerosarja sinun rippikouluun kuuluu. Älä ota muiden tarvikkeita. Linkki vuoden 2019 boxi jakoon.
 2. Palauta tavarat käytön jälkeen omille paikoilleen tarkastettuna, huollettuna ja täydennettynä. Tämä tulee tehdä heti leirin päättymisen jälkeisenä päivänä (selvityspäivä). Boxeissa on listat joiden mukaan tämä tulee tehdä.
 3. Jos Säläboxin tavaroista puuttuu jotain, tulee ne korvata täysin samoilla tavaroilla. Vain siinä tilanteessa että korvattava tuote on päässyt loppumaan voi vaihtaa tuotteen toiseen. Älä laita mitään ylimääräistä boxiin.
 4. Älä jätä mitään tavaraa ajelehtimaan pitkin lattiaa. Vie roskat roskikseen, tyhjät pahvilaatikot myös. Älä varastoi mitään huonokuntoista, rikkinäistä, melko käyttökelpoista, lähes toimivaa, vaan heitä ne pois.
 5. Pidä hyllyt järjestyksessä. Et voi varastoida omia rippikoulutarvikkeita rippikouluvarastossa. Varasto on tarkoitettu vain yhteisille tarvikkeille. Jos teet pakkaamista ajoissa ennen leiriä, et voi jättää niittä rippikouluvaraston lattialle odottelemaan. Tämä sama sääntö koskee myös leiriltä paluuta.
 6. Kartonki hyllykköön palautetaan vain täysin priimaa kartonkia. Repeytyneitä, leikattuja, rullattuja, likaisia et laita enää takaisin hyllyyn vaan heität ne pois tai keksit niille muuta käyttöä.
 7. Jos jotain hajoaa lopullisesti ja sitä ei enää käyttää, informoi selkeästi seuraavaa käyttäjää. Pyri kuitenkin hankkimaan uusi tilalle jos se vaan suinkin on mahdollista.
 8. Varastoa käytämme me kaikki. Sitä ei siivota eikä järjestellä kesän aikana. Myöskään uusia tavaroita ei hankita keskitetysti kesän aikana.
 9. Olemme puhdistustiimin kanssa sangen pettyneitä jos yllämainittuja asioita ei noudateta. Tulemme rankaisemaan syyllisiä erittäin rankasti, julkisesti ja nöyryyttävästi.
 10. Arvokkaat ja yhteisessä käytössä olevat laitteet lainataan rippikoulutyöntekijän huoneesta. Katso mitä on tarjolla ja miten toimit laitteen kanssa.
  VEMPAINMIEN LAINAAMINEN

Varastotieto PDF muodossa