Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Tilat Leirikeskukset Hvittorp
Sivun toiminnot

Hvittorp

 

Hvittorpin leirikeskus

Hvittopin leirikeskus sijaitsee upealla paikalla, n. 15 km päässä Espoo keskuksesta, Hviträskin järven rannalla. Leirikeskukseen kuuluu useita rakennuksia. Leirikeskus, jossa rippikouluja pidetään, on rakennuksista uusin ja suurin. Alueella sijaitsee myös upea 1800- 1900–luvun vaihteessa rakennettu Hvittorpin linna.

Leirikeskuksen maasto on vaihtelevaa. Siellä on metsää, kallioita, nurmikenttää, järvenrantaa ja pieni saari, jossa on nuotiopaikka.

 

 

Leiriläisten huoneet

Leiriläisten huoneet ovat siistejä ja valoisia. Huoneissa on sängyt kahdelle asukille. Tilapäisesti joihinkin huoneisiin mahtuu myös kolmas asukki, jonka sänky laskeutuu seinältä laivan hyttien tapaan. Luksusta huoneissa on se, että niissä on omat wc:t ja suihkut. WC:issä on myös ekologiset hanat, jotka toimivat liiketunnistimilla.

Opetus ja muut tilat

Opetustilat ovat hyvät. On kaksi luokkaa ja iso sali. Iltaohjelmat pidetään isossa salissa, jossa on hienot äänentoistovälineet sekä videotykki. Talon käytävillä on kivoja pikku auloja, joissa voi istuskella tai pitää raamiksia Eteisaula on tilava. Siellä on isoja kasveja ja puoleensavetävät sohvat. Vapaa-aikoina aula toimiikin kokoontumispaikkana, silloin siellä pelataan lautapelejä, rupatellaan ja soitellaan kitaraa. Yön tullessa aulan valot himmenevät ajastimella.

Rakennuksen yhteydessä on myös pieni kappeli. Sinne on mukavaa kokoontua helmihetkiin ja iltahartauteen.

Ulkoilumahdollisuudet

Ulkoilumahdollisuudet ovat monipuoliset. Pihalla on pingispöytä, ja tilaa monenlaisia pihapelejä varten. Rannan läheisyydessä sijaitsee nurmikenttä, jossa voi pelata vaikkapa jalkapalloa. Siellä on myös rantasauna ja laituri uimista varten. Kalliolla voi harrastaa kiipeilyä tai laskeutumista, jos siihen vain järjestetään mahdollisuus.

Ruoka

Ruoka Hvittorpissa on ”sika hyvää”. Ruoka on maukasta ja kauniisti katettua. Emännät laittavat ihania jälkkäreitä ja leivonnaisia. Henkilökunta Hvittorpissa on tosi mukavaa ja auttavaista.

Ajo-ohje leirikeskukseen.
Ajo-ohje leirikeskukseen.
Kerhoesite2015-2016

Kerhoesite

Rukalle pääsiäisenä2016

lasku

Luja Kallio muualla:

lujatube_small.jpg

 
Helmihetki

Helmirengas

Kuuntele tai lataa

Hiljenny hetkeksi

rttu ja kynttilä

Kuuntele tai Lataa

LujaTube