Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Musaripari


Päivämääriä

TUTUSTUMISKÄYNNIT KEVÄÄLLÄ

Ma 2.3. klo 18-19.30 Ryhmämme oma tapaaminen Kauklahden kappelissa (Kauppamäki 1)

Tästä alkaa yhteinen matkamme! Kokoonnumme Kauklahden kappelin alakertaan tutustumaan toisiimme ja rippikoulumeininkiin. Tule sellaisena kuin olet! HUOM! OTA MUKAAN TÄHÄN TAPAAMISEEN TÄYTETTY JA ALLEKIRJOITETTU HENKILÖTIETOLOMAKKEESI (lomakkeen sait jo viime vuoden lopulla tulleessa kirjeessä. ohessa se kuitenkin vielä erillisenä liitteenä).

Ke 4.3. klo 19-20 Rippikoulujen aloituskirkko Tuomiokirkossa (Kirkkopuisto 5)

Vuoden 2020 rippikoululaiset kokoontuvat Tuomiokirkkoon rippikoulujen yhteiseen aloituskirkkoon. Tämä on ihan sinua varten! Ryhmällemme on oma paikka varattuna kirkon penkissä. Etsi siis ”Musa/musiikki” –kylttiä, niin löydät oman paikkasi.

Ti 24.3. klo 19-20 Musatapahtuma Tuomiokirkossa (Kirkkopuisto 5)

Tutustumme hauskalla ja näytelmällisellä tavalla musiikkiin, joka liittyy kirkkoon ja ihmisten elämän tärkeimpiin tapahtumiin. Tule avoimin mielin! Kirkkosalissa on jälleen omat paikat ryhmällemme.

Pe 3.4. klo 16.30-19.15 HalleLuja -messu Suvelan kappelissa (Kirstintie 24)

Tapaamme kappelin nuorten tilassa klo 16.30 ja pohdimme yhdessä ehtoollisen salaisuutta. Sen jälkeen osallistumme klo 18 alkavaan HalleLuja –messuun, joka on pitkälti nuorten itse toteuttama erilainen ja rento ehtoollisjumalanpalvelus. Myös vanhemmat ovat tervetulleita messuun! Siellä kastetuilla nuorilla on mahdollisuus osallistua ehtoolliselle rippikoulun työntekijöiden valvonnassa ja vanhempien luvalla (jos tämä ei sovi teille vanhemmille, toivomme asiasta henk.koht. yhteydenottoa hyvissä ajoin.) Ilmaista pizzaa tarjolla messun jälkeen!

Su 26.4. klo 9.45-11.15 Messu Tuomiokirkossa (Kirkkopuisto 5)

Osallistumme seurakuntamme perinteiseen päämessuun Tuomiokirkossa. Penkissä on taas ryhmällemme oma paikka varattuna, tule ajoissa paikalle ja ota virsikirja penkkiin mukaan! Käymme nopeasti tilaisuuden luonnetta läpi ennen sen alkua (messu alkaa klo 10). Vanhemmat ovat jälleen tervetulleita kirkkoon! Halutessanne voitte osallistua myös kirkkokahveille messun jälkeen.

Ti 5.5. klo 19-20 Rippikoulutapahtuma Suvelan kappelissa (Kirstintie 24)

Rippikoulutapahtuma on kaikille vuoden 2020 rippikoululaisille järjestetty nuorten tapahtuma, missä tutustutaan hauskalla tavalla seurakunnan nuorten toimintaan, lauletaan, kisaillaan ja leikitään!

Ti 19.5. klo 18-20 Rippikoululaisten ja vanhempien ilta Kauklahden kappelilla (Kauppamäki 1)

Tule paikalle yhdessä vanhempiesi/huoltajasi kanssa! Aloitamme kahvittelulla, jonka jälkeen sitoudumme kaikki yhdessä musiikkirippikoululeirin pelisääntöihin ja jutustelemme rippikouluun liittyvistä kysymyksistä.

LEIRIJAKSO JA KONFIRMAATIO

To 4.6. – to 11.6. Rippikoululeiri Hvittorpin leirikeskuksessa (Hvittorpintie 243, Masala, Kirkkonummi)

Rippikoulumme odotetuimman osan vietämme Hvittorpin leirikeskuksen tarjoamissa puitteissa. Matkat teemme yhteiskuljetuksella, tarkemmat ajat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin.

Pe 12.6. klo 15-20 Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus Tuomiokirkossa (Kirkkopuisto 5)

Tähän pitää varata koko ilta: kyseessä on musiikkiesityksemme kenraaliharjoitus! Samalla käymme läpi, kuinka konfirmaatiossa muuten toimitaan. Harjoitusten aikana sinut valokuvataan rippikouluryhmäsi kanssa, tule siis valokuvauskunnossa: kengät ja housunlahkeet saattavat näkyä alban alta, samoin värikkäät ja kuviolliset paidat (laita siis yksivärinen paita, mieluiten valkoinen ja siistit kengät). Halutessasi voit otattaa itsestä yksittäiskuvia.

La 13.6. klo 10 Konfirmaatiojumalanpalvelus Espoon Tuomiokirkossa (Kirkkopuisto 5)

Rippikoulumatkamme päättyy yhteiseen juhlaan, johon perheesi ja kummisi ovat tervetulleita osallistumaan. Saavu itse paikalle jo klo 9! 


Ohjaajat

Risto Saarinen
040 541 1025
Sami Marte
040 736 5758
Anna-Liisa Haunio
040 765 2160