Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoret

Kymppisynttärit

Kymppisynttärit järjestetään torstaina 29.10.2019 klo 18-20
Espoon tuomiokirkon seurakuntatalolla (Kirkkoranta 2) ja Espoon tuomiokirkossa (Kirkkopuisto 5).

Syntymäpäiväjuhliin on kutsuttu kaikki tänä vuonna 10-vuotta täyttävät seurakuntalaiset. Mukaan on tulossa 250 juhlijaa.

Tilaisuuteen pitää ilmoittautua etukäteen.

Ilmoittaudu TÄSTÄ

Syntymäpäiväjuhlissa on musiikkia, teatteria, leikkisä kilpailu ja valtava synttärikakku! Lähtiessäsi juhlat päättävästä kirkkohetkestä saat mukaan syntymäpäivälahjan.

Tervetuloa juhlimaan!

Tämän kutsun ja juhlan myötä toivomme poluillesi paljon, paljon enkeleitä sekä Taivaan Isän siunausta ja huolenpitoa jokaiselle päivällesi!


Ajojärjestelyt


Saapuminen juhlaan

Ovet avataan klo 17.45. Toivomme että lapset tuodaan juhlapaikalla ajoissa, jotta ohjelma pääsee alkamaan 18:00. Autolla juhlaan saavutaan Pappilantietä, josta kierretään Kirkkomäentien kautta Kirkkorantaan, jossa lapsi jätetään juhlapaikalle. Alueella on järjestetty liikenteen ohjaus. Katso kartta.


Juhla päättyy Espoon tuomiokirkossa klo 19:40 alkavaan kirkkohetkeen

Kävelemme lasten kanssa seurakuntatalolta kirkkoon. Vanhemmat ovat tervetulleita kirkkohetkeen 19:40. Autoille on parkkipaikkoja kirkon lähettyvillä seuraavan kuvan mukaisesti.


Juhlasta poistuminen

Jos ette ole mukana kirkkohetkessä voitte hakea lapsen kirkon parkkipaikalta. Kirkon parkkipaikalle ajetaan samalla tavalla kuin juhlaan tullessa (katso kartta).

Tilaa uutiskirje

Kirjoita emailosoitteesi alla olevaan boxiin ja saat meiltä 6 kertaa vuodessa sähköisen uutiskirjeen lapsille & perheille suunnatusta toiminnasta.